úterý 23. září 2008

iPhone zase v servisu a tentokrát malér

iPhonu se ulomila páčka, kterou se přepíná tichý/hlasitý režim. Nevím jak, ráno tam ještě byla, po obědě už ne, mezitím iPhone cestoval jen ze stolu do kapsy a zpátky. Nikam nespadnul, na nic nenarazil...
Nu, stalo se, odnesl jsem ho do servisu.
Páčka vypadala kovově, ale po ulomení bylo vidět, že je z plastu. Čekal jsem proto jednoduchou výměnu malého plastového dílu... Buď to vymění v rámci záruky a když ne, tak to přeci nebude žádná pálka...

Po týdnu přišla ze servisu zpráva: nebude to oprava v rámci záruky, protože se jedná o mechanické poškození. A oprava bude stát 8337Kč.
Pořád ještě tu zprávu a hlavně tu částku rozdýchávám.
V GSMobile už odpoledne nebrali telefon, zkusím tam zavolat zítra a zjistit od technika, co tomu telefonu teda vlastně je.

A jak to dopadlo

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,bohužel páčka se mi taky ulomila,chtěl jsem dát Iphone na reklamaci že by mi to uznali,jelikož to nebylo mou vynou,ale asi to nemá cenu po přečtení tvého příspěvku.

V.H. řekl(a)...

A nechceš to přeci jen zkusit? Aspoň zavolat do servisu. Přeci jen už uběhlo pár měsíců, třeba se úroveň servisu zlepšila. Možná to udělám sám.

Unknown řekl(a)...

Ta cena je nesmysl. Pokud chcete, pošlete iPhone k nám, opravíme jej. Díl stojí 725,- Kč (na iPhone 3G) ale výměna je pracnější - musí se rozebrat úplně vše. Každopádně cena dílu i bude cca 1.500,- Kč bez DPH (přesněji by to potvrdil technik).

Kontakty najdete na www.macwell.cz

honza řekl(a)...

reklamoval sem před tydnem stejnou závadu (plus jeste sem jim rekl ze se prehrivá baterka)
vyreklamovali mi to za 13 dní a dali nový iphone
(do protokolu k popisu závady jsem napsal že se to stalo při zandávání do orig. Belkin běžeckého obalu)

zkus to rreklamovat ještě jednou a musej to uznat...

V.H. řekl(a)...

Tak mi to dneska vrátili zpátky zase neopravené, stejné zdůvodnění - mechanická závada, oprava pouze placená výměnou za nový kus. Jen jméno servisu je jiné - britex.cz.