sobota 8. května 2010

Krmíte v metru rybičky?

Nevíte, co dělat v narvaném metru cestou do práce? Chtěli byste krmit rybičky? Máte iPhone? Tak si stáhněte aplikaci Fish Farm firmy raiX a pusťte se do chovu akvarijních rybiček.
Na začátku máte prázdné akvárium a něco peněz, za které nakoupíte první rybky. Hrozně malé rybičky. A tak je krmíte a ony rostou. Když jsou dost velké, mohou se množit.


Jednu dvě prodáte, abyste si mohli koupit pár od dalšího druhu. A najednou jste na druhém levlu a můžete si koupit další, barevnější... Kromě krmení můžete také rybky stresovat klepáním na sklo akvária a potěšeně sledovat, jak nervózně prchají.


Hra probíhá "v reálném" čase. Rybky rostou docela pomalu a rozmnožovat se mohou jednou za 24 hodin. Párkrát za den je musíte nakrmit, aby nebyly hladové a rostly. Cesta do práce a zpátky přeplněnou MHD je na to úplně ideální.


Za peníze získané podejem si můžete kupovat nové druhy a vylepšovat pomalu akvárko.


Aplikace je zdarma a při hraní vás neruší žádná reklama. Tak kde je háček? Tady. Ve hře jsou dvojí peníze. Jedny můžete vydělat prodejem rybiček do Zverimexu, druhé získáte jen tak, že je vyměníte za Eura. Na každém levelu se v obchodě objeví dvě nové rybky. Jedna z nich je za herní peníze, na druhou potřebujete ty reálné. Hádejte, která z těch dvou rybek je barevnější....

Ve verzi 1.1, která se objevila v AppStore dnes, přibylo pár nových věcí - rybičky kromě velikosti a různého stupně hladu mohou být také šťastné (nebo taky ne). A (jak jinak) o stavu svého akvária můžete přímo z aplikace informovat své přátele na Facebooku...

Farm Fish není žádná výjimečná aplikace. Její grafické provedení je ale vyloženě povedené a když nic jiného, můžete se pohledem na rybky plovoucí v akvárku uklidňovat.

Žádné komentáře: